PERSONLIG OPPFØLGING FRA A TIL Å

HVA VI KAN HJELPE DEG MED:

ENKELTFORSENDELSER 
FRA UTLANDET

 

Har du en eller flere varer som du ønsker å få tilsendt fra utlandet?

FRAKTAVTALE FOR
PRIVAT/BEDRIFT

Har du jevnlige vareleveranser til eller fra deg?

 

Uansett hva du skal sende eller motta, så hjelper vi deg med markedets kanskje beste fraktavtale. 

 

VI HENTER OG LEVERER

VARER OVER HELE VERDEN

Hver dag - hele året - hjelper vi kunder med å hente,

frakte og levere varer trygt og raskt. Vi frakter både stort

og smått, tungt og lett, og vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Visste du for eksempel at..
.. du kan få hjelp til frakt og bærehjelp av varer til 6. etasje uten heis? 

.. vi kan frakte varer til og fra en øy?

Dersom du trenger hjelp med en forsendelse så kan du

gjerne ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

 

Husk - hos oss er alltid forsikring inkludert! 

OM OSS

Vi er et firma fra Tønsberg som har spesialisert oss på internasjonal frakt- og transportformidling. Vi har gode samarbeidsavtaler med flere transportselskaper, slik at du igjen kan få gode avtaler og tilbud fra oss.

Vi hjelper deg mer enn gjerne uansett om du er bedrift eller privatperson.

Vårt mål er å gjøre frakttjenester så enkelt som mulig for deg, og vi lover å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd!

 

 

KONTAKTINFORMASJON

Vogafrakt Norway

Telefonnummer: 92 11 71 72

E-post: til@vogafrakt.no

Org.nr: 918 270 663 MVA

HER HOLDER VI TIL:

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke tjenester tilbyr dere?


Vi hjelper hovedsaklig privatpersoner med å frakte/importere varer hjem fra utlandet. - Dersom du skal importere varer fra andre land, klikk her. - Dersom du har jevnlige vareleveranser til eller fra deg selv, og ønsker tilbud på fraktavtale, klikk her.
Jeg skal importere varer fra utlandet, men har aldri gjort det før. Hva nå?


Dette hjelper vi deg med gjerne med. Den største delen av jobben gjør vi for deg: Ordner med fraktbrev, etiketter, kommersiell faktura osv. - For mer informasjon om import av varer fra utlandet, klikk her.
Må jeg betale moms på forsendelsen?


Ja. Dersom du importerer varer fra utlandet vil du få tilsendt en egen faktura på merverdiavgifter (moms/MVA). Denne fakturaen vil bli sendt til deg som en separat faktura, og blir beregnet slik: 25% x (fraktpris + din varekostnad) = merverdiavgift Vi fyller ut alt som trengs av skjemaer for deg slik at dette blir riktig beregnet.
Kan dere si når forsendelsen min vil bli levert?


I sporingslinken du får fra oss på mail vil du finne en estimert leveringsdato. Vi anbefaler at du følger med på sporingen slik at du ser når forsendelsen din nærmer seg. Forsendelser blir som regel levert innen kl. 16 mandag-fredag. Du kan selvsagt få forsendelser utlevert på kveldstid også, men dette blir en del dyrere. Dersom du ønsker dette, si ifra til oss før en eventuell bestilling.
Vil forsendelsen bli levert hjem til meg?


Ja, i utgangspunket blir den levert hjem til deg på døra (på bakkeplan). Forsendelser med flere kolli inkludert kan bli splittet på veien, og derfor bli levert på hver sin dag.

Litt avhengig av transportør, så vil det bli gjort 1-3 leveringsforsøk på leveringsadressen. Dersom du ikke er hjemme når sjåføren kommer, vennligst se spørsmålet nedenfor.
Hva hvis jeg ikke er hjemme når forsendelsen skal leveres?


Dersom du ikke er hjemme når forsendelsen blir forsøkt utlevert, så vil varen(e) enten bli kjørt tilbake til depotet til transportøren (TNT eller Bring), eller til nærmeste post i butikk.

  • Hvis den blir sendt tilbake til depotet, vil en ny utlevering som regel skje påfølgende dag (mandag-fredag).
  • Hvis den blir levert til nærmeste post i butikk, vil dette bli oppdatert på sporingsnummeret ditt. Ta det samme sporingsnummeret du har fått fra oss og bruk det på https://sporing.posten.no/, for å se hvor og når pakken(e) kan hentes.

    Vi vil også sende deg en mail med denne informasjonen.
Samarbeider dere med VOGA (www.voga.com) ?


Nei, vi samarbeider ikke med VOGA. Voga.com er kun en av flere nettbutikker som ikke leverer til Norge. Vi hjelper de som har handlet på utenlandske nettbutikker med å få varene sine tilsendt på en rask og trygg måte. Vårt mål er å gjøre dette så enkelt som mulig for deg!
Vil jeg bli kontaktet på forhånd før levering?


Vi anbefaler alltid sjåførene å ringe/sende SMS til mottaker før hvert leveringsforsøk, og mange av sjåførene følger denne anbefalingen. Sjåførene er derimot ikke pålagt å gjøre dette, så vi kan derfor ikke garantere at du vil bli kontaktet på forhånd.

Dersom dette er nødvendig for deg, anbefaler vi kveldslevering. Dette er en god del dyrere, men da blir du garantert kontaktet av sjåføren på forhånd, samtidig som varen(e) blir levert etter kl 16 i stedenfor før kl. 16. Si ifra til oss FØR bestilling av frakt dersom du ønsker dette alternativet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

TILBAKEMELDINGER

Copyright © 2020, Vogafrakt Norway

Fantastisk service og oppfølging hel

Review Vogafrakt.no

Go to link